Az NSX gyártási folyamata

Emberi érintés

Mindannyian különböző személyiségek vagyunk, miért lenne ez másként az NSX-szel? A kézzel készített alkatrészektől a modellspecifikus kiegészítőkig minden egyes porcikája tökéletes.

Kialakul a kötődés

A kézzel készített összetevők különleges hangulata és a gépekre jellemző technikai kiválóság találkozik a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő NSX-ben.

A munka művészete

Az NSX magasfényű lakkozása kiemeli a jellegzetes karosszériaformát.

Persze mindennek ára van... Az NSX - két réteg alapozóból, öt réteg festékből és két réteg lakkból felépülő - fényezését több mint 20 órába telik elkészíteni. S további 16 órán át szárad. Ezt követően az elemek kapnak egy leheletfinom kézi polírozást, majd letöröljük őket, s jöhet újabb két réteg lakk, valamint a végső polírozás.

Tulajdonképpen ez a lenyűgöző vizuális hatás ad értelmet a különleges vonalvezetésnek, s kelti életre a modellt.

Pedálsor
A legapróbb részletre is figyeltünk: a polírozott , alumínium pedálsort a pályaversenyzés inspirálta.

Kifinomult kiegészítők

Tegye még személyesebbé NSX-ét pár extrával!

A Carbon Fibre külső felszerelési csomag tartalma: első, hátsó és küszöbszpoiler, valamint diffúzornyílás a hátsó lökhárítón Ezek a pályaautókra jellemző agresszív megjelenéssel ruházzák fel az NSX-et.

Karbonszál
Extrémkönnyű és hihetetlenül erős - egy anyag, ami forradalmasította a motorsportot.

A Signature Interior Sport felszereltségi csomag részeként bőrborítású kormánykerék és Alcantarába húzott műszeregység-árnyékoló jár a modellhez. Utóbbi lehet fekete vagy azonos színű a tetőkárpitozással - csak Önön múlik. Hogy igazán sportos legyen az összhatás, a kormánykerék és a műszeregység-árnyékoló a Carbon Fibre belső felszereltségi csomagban is szerepel, méghozzá alumínium pedálsorral és lábtámasszal együtt.

Könnyebb és könnyedebb

Ezek a rendkívül alacsony súlyú, szemet gyönyörködtető, könnyűfém felnik kifejezetten az NSX-hez készülnek.

A kovácsolt alumíniumkerekek könnyűek és erősek, merevség/súly arányuk pedig tökéletesen passzol az NSX kiemelkedő teljesítményéhez. A kerekek és a - karbon-kerámia kivitelben is megrendelhető - Brembo fékek alacsonyan tartják a rugózatlan tömeget, így még könnyebben kezelhető a modell.