Értékesítés

Szalonunk mintegy 160m2-en várja az érdeklődőket a Honda aktuális, legújabb személygépjármű modelljeivel. A hozzánk ellátogató érdeklődők több modellünket is kipróbálhatják, hogy a tesztvezetés során tapasztalataik gyarapításával könnyebben és biztosabban dönthessenek vásárlásukról. Értékesítőink felkészültségükkel mindent megtesznek azért, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozza meg vásárlásakor.

Cégünk több hitel- és lízing- közvetítő céggel is kapcsolatban áll, így hiteligénye esetén az egymással versengő ajánlatok közül segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. Szalonunkban mindig a Honda legújabb modelljeit mutatjuk be és igyekszünk különleges vagy alacsony darabszámban forgalmazott típusokból is állandóan raktáron tartani.
A gépkocsik mellett a Honda egyedi kiegészítői is megvásárolhatóak szalonunkban, úgy, mint: ruházati termékek, órák, díszek és egyéb kiegészítők.

Alkatrész

Telephelyünkön 80m2-es alkatrész raktárral várjuk ügyfeleinket. Raktárunkban az eredeti Honda alkatrészek és kiegészítők nagy választéka mellett, vásárlóink megtalálják a jó minőségű utángyártott alkatrészeket is. A jelenleg futó modelljeinkhez a szervizek alkalmával felhasználandó alkatrészekből állandó raktárkészletet tartunk fenn, így ezen szervizek az előjegyzéstől függően akár azonnal elvégzésre kerülhetnek ügyfeleink részére.

Bérautó szolgáltatás

Közlekedési balesetet szenvedett ügyfeleink részére folyamatosan csere és bérautót tartunk fent, hogy a javítási idő alatt is segítsük gondtalan közlekedésüket. Ezen csere- és bérautóink mindig a Honda éppen aktuális modelljeiből kerülnek ki.

Gépjármű külső mosás, belső takarítás

Gépjármű mosónk 2010-től lágyvizes technológiával működik. Rövid átfutási idővel vállaljuk minden típusú személygépkocsi külső mosását és belső teljes takarítását. Az általunk felhasznált anyagok a környezetben gyorsan lebomlanak és kímélik azt, mindezek mellett tökéletes tisztító és ápoló hatásuk lévén garantálni tudják ügyfeleink elégedettségét.

Gépjármű fényezés, polírozás

Műhelyünkben vállaljuk gépjárművének teljes vagy részleges fényezését, a fénysérülések és egyéb karcolások polírozását, műanyag lökhárítók hegesztését, javítását.

Gumikereskedelem, javítás, szerelés, centrírozás

Ügyfeleink részére több gumiabroncs márkát forgalmazunk a téli- és nyári felkészülésre. Forgalmazott márkáink köre a következők: Yokohama, Bridgestone, Michelin, GT Radial, Pirelli. Egyéb szolgáltatásaink: gumiabroncs javítás, szerelés, centrírozás.