Rólunk

Cégünk 1990-ben alakult és mára Magyarország egyik legrégebbi Honda személygépjármű márkakereskedése lett. A céget a német származású Mathias Stevens és Bánkuti István alapította. Az alapítás óta kizárólag a Honda márka képviseletével foglalkozik cégünk.

A kezdeti kis helyiségekből 1998-ban egy nagyobb összefüggő 125m2-es szalont alakítottunk ki, majd 2003-ban ezt tovább növelve, immár 160m2-en tudjuk kiállítani modelljeinket és fogadni ügyfeleinket. Folyamatos, apró lépésekben fejlesztettük és fejlesztjük ma is szalonunkat és műhelyünket, hogy a hozzánk ellátogató ügyfeleket a legnagyobb megelégedésükre tudjuk kiszolgálni.

Működésünk évtizedei alatt mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk személyi hátterünkre. Büszkék vagyunk kiemelten jó ügyfélkörünkre, melynek köszönhetően magas az újravásárlások aránya. Ehhez hozzájárul még kollégáink folyamatos szakmai továbbfejlesztése és továbbképzése, hogy alkalmazkodni tudjunk a legmodernebb elvárásoknak és megfeleljünk az újabb kihívásoknak.

Fő tevékenységünk mellett minden évben kiemelt figyelmet fordítunk a kultúra és művészetek támogatására. Évről-évre támogatott partnereinkkel mára több éves múltra visszatekintő jó és gyümölcsöző kapcsolat alakult ki.