Főtámogatóként csatlakozott a Honda az újonnan alakult Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team-hez

A Honda örömmel jelenti be, hogy főtámogatóként csatlakozott a Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team-hez, mely idén debütál az országúti női kerékpárversenyek világában.

A Wiggle Honda Pro Cycling csapatát 2012 végén alapította meg a tulajdonosként és igazgatóként is tevékenykedő Rochelle Gilmore. A bajnoknő komoly tapasztalattal vágott neki a szervezésnek, hiszen több ausztrál női kerékpáros csapatot is irányított az elmúlt évtizedekben, ugyanakkor maga is számos viadalon indult és diadalmaskodott. Gilmore álma egy olyan női gárda létrehozása volt, ahol a versenyzők állnak a középpontban.

A csapat csupa világszerte ismert tehetséget tömörít, közöttük több olimpiai- és világbajnok versenyzővel, így az elkövetkező években tovább növelheti a Honda népszerűségét Európában, illetve az amerikai és ázsiai kontinensen.

Az együttműködés keretein belül a Honda négy Accordot és két CR-V-t biztosít a Wiggle Honda Pro Cycling Team számára, az igen mozgalmas 2013-as évben ezek az autók kísérik majd a kerékpárosokat a különféle nemzetközi versenyeken és egyéb rendezvényeken.

Hála a főszponzorként tevékenykedő Hondának, Gilmore egyre nagyobb esélyt lát arra, hogy álma valósággá váljon. - Nagy örömünkre szolgál, hogy partnereink között köszönthetjük a Hondát, hiszen ez egy világszerte elismert márka, amit jövőbe mutató innovációiról és professzionális megoldásairól ismernek a vásárlók. – mondta el. - Ez a két tulajdonság tökéletesen harmonizál csapatunk hitvallásával, hiszen a Wiggle Honda Pro Cycling Team alapvető célkitűzése, hogy a legjobb feltételeket teremtse meg versenyzői számára. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a szezon és a közös munka – fűzte hozzá, - minden adott, hogy a csapattagok a legtöbbet hozhassák ki magukból, és kimagasló eredményeket érhessenek el.

Christoph Rust, a Honda Europe PR-igazgatója szintén lelkesen nyilatkozott. – Részünkről is nagy megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatunk a Wiggle Honda Pro Team szakembereivel. – osztotta meg a sajtó munkatársaival. – A kerékpározás egyre népszerűbb az amatőr és profi sportolók körében, ugyanakkor évről-évre többen választják szabadidős tevékenységnek, amiben a Londoni Olimpiának is nagy szerepe volt. Ez az együttműködés lehetőséget ad, hogy hatékony, egyszersmind izgalmas formában népszerűsítsük tovább a Honda modelljeit.

A Wiggle Honda Pro Cycling Team e hét végén a quatari Ladies’ Touron áll rajthoz. Bővebb információért, kérjük, keresse fel a www.wigglehonda.com weboldalt, ahol nem csak a csapat eredményeiről olvashat, hanem a versenynaptárat is megtalálja.

A Honda autókat, motorkerékpárokat és kisgépeket egyaránt felvonultató termékpalettájáról a www.honda.hu weboldalon tájékozódhat.

A Wiggle Honda Women’s Pro Cycling csapatának tagjai:
Rochelle Gilmore (AUS) – Brit Nemzetközösségi bajnok
Lauren Kitchen (AUS) – Ausztrál-bajnok
Mayuko Hagiwara (JPN) – Japán-bajnok
Giorgia Bronzini (ITA) – Világbajnok (országúti)
Beatrice Bartelloni (ITA) – Európa-bajnok (pálya)
Danielle King (GBR) – Olimpiai bajnok
Laura Trott (GBR) - Olimpiai bajnok
Joanna Roswell (GBR) - Olimpiai bajnok
Amy Roberts (GBR) - Európa-bajnok (pálya)
Eleanor Barker (GBR) - Junior világbajnok (time trial)
Anna-Bianca Schnitzmeier (GER)
Emily Collins (NZ)