Az első fotó az új Honda Civic-ről

A Honda szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon mutatja be az új Civicet. A kifejezetten az európai piacra tervezett, kizárólag ötajtós, csapotthátú kivitelben készülő Civic a középkategóriában áll majd versenybe. Az autó 2012 elején jelenik meg az európai márkakereskedésekben.

Az új Civic friss formatervének legszembetűnőbb jellegzetessége a légterelőként is szolgáló hátsó lámpatest. Az aerodinamikai szempontok szerint megtervezett spoiler a kívánt irányba tereli az autó teteje és oldalai körül áramló levegőt – és ez csupán egyetlen példa arra, hogyan vált még kifinomultabbá az új Civic.

A felépítménynek szinte minden eleme átalakult, s a változások kiemelt célja a gördülési kényelem és az úttartás javítása, a CO2-kibocsátás csökkentése, az utastér minőségének magasabb szintre emelése volt, valamint az, hogy a modell továbbra is rendkívül tágas, jól alakítható, praktikus kabint és csomagteret kínáljon.

Tekintse meg az autó fejlesztéséről szóló rövidfilmeket! A filmfájlokat egy interaktív médialejátszón helyeztük el, így a filmeket és fotókat – vagy akár az egész lejátszó tartalmát – egyszerűen letöltheti a következő honlapról: http://multivu.com/players/English/51356-honda-motor-europe/

A rövidfilmeket megtalálhatja honlapunkon, a http://auto.honda.hu/Kozponti_ajanlat/Hamarosan_erkezik_az_uj_civic oldalon is.

A kiállítás másik főszereplője a 2012-es Honda Insight lesz, amely modellfrissítésen esett át; az autóról a későbbiekben. több információt szolgáltatunk majd.

A kiállításon természetesen látható lesz a CR-Z, a CR-V, a Jazz és az Accord is.

A Honda mindemellett legújabb motorkerékpárjait és kisgépeit is bemutatja.

A vállalat a Honda EV Concept és az EV-Neo révén vázolja fel a jövőről alkotott képét, s az elektromos hajtású négy- és kétkerekűek mellett kiállítja az FCX Clarity üzemanyagcellás autót és a Plug-In Hibrid Jármű műszaki alapját is.